Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 43
07. 02. 2018.

U planu rekonstrukcija gradske pijace u Plavu

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik

Povodom projekta rekonstrukcije gradske pijace u Plavu, predsjednik Opštine Plav, Orhan Šahmanović, razgovarao je juče sa koordinatorom turske Agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) za Crnu Goru, Ahmetom Altunom.

Jedan od projekata kojim je Opština Plav aplicirala kod turske Agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) je i rekonstrukcija gradske pijace u Plavu. Vrijednost projekta je 130,000 €. Projektna dokumentacija za rekonstrukciju gradske pijace u Plavu je završena i očekuje se odgovor TIKA-e.
 
Rekonstrukcijom gradske  pijace, uređuje se preko 500 metara kvadratnih prostora koji će svojim oblikom i formom zadovoljiti potrebe domaćeg stanovništva i koji će im omogućiti da kroz prodaju, između ostalog, plasiraju i proizvode sa ovih prostora.
 

Šahmanović i Altun su  iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom uspješnom saradnjom TIKA-e i Opštine Plav u svim oblastima od značaja za opštinu Plav, uz obostrano uvjerenje da će ona biti nastavljena i intenzivirana kroz buduće projekte, što je za našu opštinu od posebne važnosti.

Brojni projekti i donacije turske Agencije TIKA izuzetno su značajne za plavsku opštinu, ocijenio je predsjednik Opštine Šahmanović.

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal