Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 53
02. 02. 2018.

Predsjednik Opštine Plav i predsjednik SO Plav u radnoj posjeti kosovskim opštinama Junik i Dečane

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik

Predsjednik Opštine Plav, Orhan Šahmanović i predsjednik SO Plav, Izet Hadžimušović, boravili su juče u radnoj posjeti kosovskim opštinama Junik i Dečane.

U opštini Junik predsjednik Opštine i predsjednik SO Plav su razgovarali sa prvim čovjekom opštine Junik, g. Kuqi Agronom. Između ostalog razgovarali su i o saradnji u realizaciji projekata prekogranične saradnje Crna Gora – Kosovo.

 
 

U okviru posjete Kosovu, predsjednik Opštine Plav i predsjednik SO Plav su razgovarali i sa predsjednikom opštine Dečani, g. Ramosaj Bashkimom. Glavna tema razgovora se odnosila na pokretanje inicijative za otvaranje graničnog prelaza Plav – Dečane a sve u cilju donošenja zajedničkog zaključka premijera Kosova, g. Ramuša Haradinaja i predsjednika Vlade Crne Gore, g. Duška Markovića, imajući u vidu da će predsjednik Vlade Crne Gore imati radnu posjetu Kosovu 06. 02. 2018. godine u okviru koje će se razmatrati otvaranje graničnog prelaza Plav – Dečane.

U okviru ove posjete, predsjednik Opštine Dečane je pozvao rukovodioce Opštine Plav da budu njegovi gosti 03. 03. 2018. godine kada će se održati skijaški turnir na kojem će učestvovati Skijaške asocijacije Kosova, Crne Gore i Albanije. 

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal