Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 114
04. 08. 2017.

Promocija domaćih proizvoda

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik
U okviru manifestacije „Dani borovnice“ na platou ispred Centra za kulturu, održan je Sajam poljoprivrede i domaće radinosti.
Direktor Centra za kulturu Plav, Sulejman Šabović, je otvarajući Sajam poljoprivrede poželio dobrodošlicu učesnicima i gostima i pozvao predsjednika Opštine Plav, Orhana Šahmanovića da se obrati gostima i izlagačima.
Predsjednik Opštine je rekao da je ovo peti po redu Sajam poljoprivrede i domaće radinosti koji se organizuje u sklopu manifestacije „Dani borovnice“ i da svaki dan tokom manifestacije imamo određene kulturno-zabavne sadržaje. Našim izlagačima želim uspješan rad, a sve prisutne pozivam na štand sa domaćim proizvodima koje je za vas pripremila Nusreta Kojić. Svima želim ugodno i lijepo druženje, zaključio je Šahmanović.
 
 
Sulejman Dešić, sekretar Sekretarijata za privredu, razvoj i finansije, koji je ujedno i koordinator sajma kazao je da je ovo godina malog jubileja, tačnije peta godina u kojoj se organizuje sajam. Dešić je naveo da su na sajmu ove godine, pored domaćih, bili prisutni i izlagači iz Pljevalja, Rožaja, Bijelog Polja, Berana, Andrijevice kao i Podgorice. Takođe je istakao da su zadovoljni odzivom u odnosu na to da je turistička sezona u jeku, kao i činjenicu da su stočari mahom na katunima. Nadam se da će u narednim godinama sajam postati neizostavni dio turističke i kulturne ponude opštine Plav i da ćemo svi zajedno raditi kako na promociji i afirmisanju tako i na omasovljavanju turističke i kulturne ponude naše opštine, naglasio je Dešić.

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal