Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 58
05. 02. 2018.

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja u Plavu dobili novu opremu

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik
Predsjednik Opštine Plav, Orhan Šahmanović i predsjednik SO Plav, Izet Hadžimušović, posjetili su danas Službu zaštite i spasavanja u Plavu.

U okviru posjete, čelnici Opštine su sa pripadnicima Službe zaštite razgovarali o aktivnostima, radu na terenu i potrebama Službe zaštite i spasavanja prilikom čega im je uručena nova oprema.

Predsjednik Šahmanović je kazao da pripadnici Službe zaštite intervenišu u najrizičnijim situacijama, prilikom čega su i sami izloženi opasnosti, te da je od posebne važnosti adekvatna zaštitna oprema koju koriste, koja će doprinijeti, prije svega zaštiti pripadnika Službe, a zatim efikasnijem i bezbjednijem radu i omogućiti da vatrogasci na najbolji način obavljaju posao. Šahmanović je posebno istakao da će redovne obuke pripadnika Službe zaštite značajno unaprijediti efikasnost akcija a samim tim i bolji rad na terenu.

 
 

Pored dosadašnjeg opremanja, kada su u pitanju vozila, druga oprema i nephodna materijalno-tehnička sredstva, lokalna uprava će kontinuirano i u narednom vremenu u punoj mjeri pomagati rad Službe zaštite i spašavanja zaključio je Šahmanović.

Na kraju posjete, pripadnici Službe zaštite i spasavanja su se zahvalili na doniranoj opremi i istakli da će vatrogascima dobro doći u brojnijim akcijama koje imaju prilikom intervencija na prostorima plavske opštine.

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal