Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 70
15. 01. 2018.

Predsjednik Šahmanović primio ministarku bez portfelja, Mariju Vučinović

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik

Predsjednik Opštine Plav, Orhan Šahmanović, razgovarao je danas sa ministarkom bez portfelja, Marijom Vučinović. Tema razgovora je bila raspodjela sredstava za sanaciju nastale štete od zemljotresa koji je pogodio opštinu Plav, kao i aktuelno stanje u opštini. Predsjednik Šahmanović je upoznao ministarku Vučinović o trenutnom stanju, o aktivnostima koje je Opština preduzela na ublažavanju posledica zemljotresa. 

Ministarka bez portfelja Marija Vučinović je ranije upoznala javnost sa informacijom da je za saniranje štete prouzrokovane nedavnim zemljotresom Vlada usvojila Predlog za dodjelu interventne finansijske pomoći lokalnim samoupravama, istakavši da je riječ o hitnoj pomoći, te da će sredstva biti namijenjena za najugroženije porodice Sjevernog regiona, od čega je za Opštinu Plav opredijeljeno 70. 000 eura.
 
Vlada će pratiti, kako raspodjelu sredstava tako i utrošak sredstava koji je raspodijeljen koji će se raspodijeliti za elementarne nepogode zajedno sa opštinskom Komisijom za elementarne nepogode zaključeno je na današnjem sastanku.

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal