Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 141
29. 09. 2017.

Potpisan Ugovor za izradu Studije revitalizacije i zaštite Plavskog jezera

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik
Predsjednik Opštine, Orhan Šahmanović, potpisao je Ugovor za izradu Studije revitalizacije i zaštite Plavskog jezera sa predstavnicima Instituta “Jaroslav Černi” iz Beograda.
U postupku javne nabavke po tenderskoj dokumentaciji od 15. 08. 2017. godine za otvoreni postupak javne nabavke za izradu Studije revitalizacije i zaštite Plavskog jezera ponuda Instituta je prihvaćena kao ispravna i najpovoljnija.
 
 
Institut za vodoprivredu “Jaroslav Černi” je vodeća naučnoistraživačka organizacija u Srbiji u oblasti voda. Pored naučnoistraživačkih aktivnosti, djelatnost Instituta obuhvata planiranje i projektovanje vodnih, energetskih i infrastrukturnih objekata, konsultantske usluge vezane za upravljanje vodnim resursima, izradu strateških dokumenata i ekspertiza. Pored mnogobrojnih projekata Institut je realizovao studije za potrebe projektovanja velikih sistema  kao što su “Đerdap I” i “Đerdap II” , hodrosistem Dunav-Tisa-Dunav. Institut ima i značajno međunarodno iskustvo.

Ukupna vrijednost izrade Studije  je 261, 800, 00 €. Sredstva obezbijeđena od strane Vlade Crne Gore. Rok završetka izrade Studije je 8 mjeseci.

Ugovor za izradu Studije revitalizacije i zaštite Plavskog jezera (pdf)

 

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal