Print this page Generate PDF

Aktuelnosti

Broj čitanja: 778
27. 04. 2017.

Opština Plav učestvuje u projektu „Crna Gora u Ritmu Evrope“

Kategorija: Aktuelnosti
Poslao: urednik
Na takmičenju učestvuje 21 opština Crne Gore, čiji će se predstavnici/e predstaviti na jeziku zemlje Evrope koja je na početku projekta dodjeljena svakoj opštini.
Na takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“, Plav će predstavljati Hana Šahmanović i Amila Jašarović.
 
 
Na ovoj manifestaciji naše sugrađanke će predstavljati Azerbejdžan. Na izboru za najljepšu pjesmu Evrope naše predstavnice nastupiće pod rednim brojem 16, a predstaviće se pjesmom na jeziku zemlje koju predstavljaju.

Podržimo naše takmičarke u ovom spektaklu na način što ćemo glasati za njih slanjem SMS porike: PJESMA˽16 na broj telefona 14941, tokom trajanja takmičenja. Sa jednog broja telefona se može poslati neograničen broj SMS poruka.

Veliko finale dječije manifestacije „Crna Gora u ritmu Evrope“ održaće se u subotu 29. aprila u sportskom kompleksu ,,Verde“ u Podgorici, uz prenos uživo od 17 sati na RTCG.

Takmičenje „Crna Gora u ritmu Evrope“ je namijenjeno djeci osnovnih i srednjih škola, a osmišljeno je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou i drugim evropskim dokumentima koji tretiraju problematiku mladih. Cilj manifestacije je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Crnoj Gori, promocija interkulturalnosti, tolerancije, ravnopravnosti polova, poštovanje ljudskih prava, različitosti, saradnje i doživotnog učenja.

Generalni medijski pokrovitelj je RTCG.
                                                                                                                  B. Musić

Copyright 2012 © Opština Plav / Plav Municipality. All rights reserved.

Web design by Kristijan / Webmastering by Kemal